Inchirieri Autocare

Inchirieri autocare Inchirieri autocare Inchirieri autocare

Pentru grupuri organizate închiriem autocare atât în trafic intern, cât şi în trafic internaţional. Mijloacele noastre de transport sunt dotate si functioneaza la standarde europene conform legislatiei in vigoare.


TARIFE INCHIRIERE AUTOCARE

Numar Locuri

49+1+1
locuri turistice

Tarif intern

1.1 € / km

Tarif extern

1.2 € / km

8 h la dispozitie

250 €

Tur de oras

200 €

Transfer aeroport

180 €

Ora suplimentara

10 €

Tarifele includ TVA

Parcurs minim zilnic 250 km

Pentru siguranta si confortul d-voastra autocarele noastre sunt dotate cu: aer conditionat, DVD, monitoare LCD, scaune rabatabile cu cotiere, statie amplificare, CD player mp3, lampi de iluminat individuale, fabricatie 2005;


Tariful include:


Tariful nu include:

- inchiriere autocar,
- combustibil traseu,
- diurna soferi,
- taxe drum,
- asigurare bagaje si calatori pe perioada transportului;

- masa si cazare soferi,
- taxe parcare,
- taxe intrare obiective turistice,
- taxe intrare orase,
- taxe pod / taxe ferry-boat;

 

La stabilirea tarifului pentru curse se au in vedere mai multi factori, cum ar fi numarul curselor programate, distanta deplasarii, ruta de transport, nr. de persoane transportate, durata transportului, etc. Preturile se pot negocia in cazul unor contracte pe termen lung sau in functie de km parcursi.

Telul nostru este sa facem sa va simtiti conforabil si in siguranta, sa va furnizam servicii superioare la un pret rezonabil . Va punem la dispozitie experienta noastra oferindu-va autocare de lux si personal de bord de inalta tinuta si veti avea astfel siguranta unor deplasari si excursii reusite din toate punctele de vedere.

Speram sa devenim partenerul dumneavoastra de incredere si vom primi intotdeauna cu bucurie comenzile dumneavoastra de transport!